PARDUBICKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ / 




INGREDIENCE: 600g hovězího zadního, 50g slaniny, 1 cibule, 300g kořenové zeleniny,
50g margarinu, 2 dl červeného vína, 2 lžíce rybízové zavařeniny, 150g pardubického perníku, citron, sůl, ml. pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: maso prošpikujeme klínky slaniny po vlákně, osolíme a opepříme. Připravíme si kořenovou zeleninou krájenou na plátky a osmažíme ji do zlatova (strouhaná zelenina by se neorestovala - pustila by mnoho vody a neměla by potřebnou barvu). Přisypeme krájenou cibuli a ještě osmažíme spolu s masem, podlijeme vínem, vložíme plátky citronu a pečeme v troubě pod poklicí do měkka (dle potřeby podléváme horkou vodou). Maso vyjmeme, vydušeninu rozmixujeme, přidáme rozmělněný perník, marmeládu, vodu dle hustoty, dochutíme solí, provaříme a necedíme. Plátky masa přeléváme pikantní sladkokyselou omáčkou. Příloha: krokety nebo knedlík.



PARDUBICKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ. PARDUBICKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1400 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz